Exterieur 3D

Presenteer uw nieuwbouwproject op een geheel nieuw niveau

Als u op zoek bent naar de beste manier om uw nieuwbouwproject in de markt te zetten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze exterieur 3D visualisaties zorgen ervoor dat de plannen tot leven komen, lang voordat het gebouwd is. Potentiële kopers en huurders kunnen zo beleven hoe hun toekomstige woon- en leefomgeving er uit komt te zien. Onze team van 3D experts, interieur designers en project managers werken nauw samen om uw conceptuele projecten om te zetten in fotorealistische high-end artist impressions. Vastgoedpromotie behoort in Nederlandse markt tot de top van 3D studio’s wanneer het gaat om visualisaties voor projectontwikkelaars en aannemers. Onze beelden zijn bruikbaar voor uw vastgoedmarketing in de breedste zin van het woord, voor o.a. brochures, websites en bouwborden.

Eigen online omgeving

U krijgt van ons een account waarmee u toegang krijgt tot een eigen online omgeving. Via uw account kunt producten selecteren en bestellingen plaatsen. Eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Directe prijsopgave

Bij de selectie van een nieuw project krijgt u direct de prijsopgave te zien. U weet dus direct waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Op maat gemaakt

Ieder project is uniek en onze 3D experts kunnen al uw wensen verwerken tot prachtige visualisaties. Geïnteresseerde klanten zullen uw logo, kleuren en design opmerken bij het zien van het project.

Snelle levertijd

Verlies geen waardevolle tijd dankzij onze scherpe productie deadlines: minder dan 7 werkdagen voor onze Exterieur 3D visualisaties.

Gratis correcties

Dankzij onze op-maat-gemaakte correctiestudio kunnen u en uw collega's elk type project aanpassen tot het volledig perfect is. De eerste drie correctieronde zijn altijd gratis.

Hoge kortingen

Voor de presentatie van een nieuw project zijn meerdere aanzichten nodig. Voor elk extra aanzicht betaalt u een lage meerprijs. Zo profiteert u van extra kortingen.

Online omgeving

Directe prijsopgave

Op maat

Snelle levertijd

Gratis correcties

Hoge kortingen

Exterieur 3D

650,-

per afbeelding
  • Direct inzicht in projectstatus en voortgang
  • Extra aanzichten voor een zeer lage meerprijs
  • Vrije keuze in kwaliteitsniveau en leveringssnelheid
Bestel
Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Werkwijze

Plaats uw bestelling

Levering binnen 7 werkdagen

Kosteloos wijzigen

Bestanden downloaden

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Mail ons of bestel direct!

Mail ons Bestel direct